SIMPOZIUM: MUSLIMANIA NË TROJET SHQIPTARE DHE SFIDAT E SAJ

Lidhja e Hoxhallarëve Lidhja e Hoxhallarëve 1 minuta lexim

Në vazhdën e programeve të saj periodike, Lidhja e Hoxhallarëve të Shqipërisë do të organizjë simpoziumin me temë:

MUSLIMANIA NË TROJET SHQIPTARE DHE SFIDAT E SAJ

(Shpjegime dhe Zgjidhje)

Në këtë simpozium teologet dhe të ftuarat do të trajtojnë tema interesante rreth sfidave me të cilat përballet muslimanja shqiptare, si një përpjekje për të bërë analiza dhe për të dhënë zghidhje.

Simpoziumi do të mbahet në Tiranë, në datën :25 Maj 2024, në orën: 11:00, pranë ambjenteve të Tirana International Hotel, Salla Classic.

Pjesmarrja është vetëm për gra.