Libri i Fesë Islame për fëmijë 1 dhe 2

Lidhja e Hoxhallarëve Lidhja e Hoxhallarëve 0 minuta lexim

Libri i pare - Modeli i rishikuar me ndryshimet dt 17 maj 2014_Page_01

Së shpejti në qarkullim:
Libri i parë dhe i dytë i mësimit të fesë islame për fëmijë për shkollat fillore, kurset fetare dhe mësimin familjar. Botimi i dyte vjen me një pamje tërhqese dhe bashkohore i pershtatshëm për botën e fëmijeve

[wowslider id="14"]