Njoftim në lidhje me çertifikimin “Hallall” të disa subjekteve

Lidhja e Hoxhallarëve Lidhja e Hoxhallarëve 1 minuta lexim

Njoftim

Ju njoftojmë se janë certifikuar së fundi nga Albinspekt-i, trupë e specializuar në certifikimin e produkteve ushqimore, bazuar mbi Standardin Hallall të përpunuar nga Lidhja e Hoxhallarëve të Shqipërisë, këto kompani:

  1. “In Fight Catering Sevices International”

Certifikata: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Certificate-In-flight_180607_eng.pdf

  1. “N.P.T. Camila” sh.p.k.

Certifikata: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Certificate-Hallall_Kamila_engl_180506.pdf

Lista e produkteve të certifikuara: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Annex-A_List-of-products_kamila_180506.pdf

  1. “Kazazi Meat Company sh.p.k.”

Certifikata: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Certificate-Hallall_Kazazi_180605.pdf

Lista e produkteve të certifikuara: http://albinspekt.com/web/wp-content/uploads/Annex-1_List-of-products_Kazazi_180605.pdf

Për çdo certifikim sipas standardit Hallall, pezullim ose heqje certifikimi, mund të informoheni nga faqja e Albinspekti-t http://albinspekt.com/web/kerko-kliente-te-certifikuar/ duke kërkuar me fjalën ‘hallall’ në kutizën ‘search’.

 

Sqarim: Ky lajmërim bëhet vetëm në kuadër të informimit dhe jo reklamimit të kompanive dhe për t’i udhëzuar besimtarët që t’i referohen faqes së mësipërme për tu informuar për certifikimin Hallall.