KIBLA nr. 10 del ne qarkullim

Lidhja e Hoxhallarëve Lidhja e Hoxhallarëve 1 minuta lexim

Abonohuni KIBLA

Së fundmi ka dalë në qarkullim numri i dhjetë i revistës Kibla i pasur me shkrime nga disiplina të ndryshme të fesë, si dhe nga historia e problemet shqetësuese sociale. Në shkrimet historike tërheqin vëmendjen ato mbi trajtimin me tolerancë nga Perandoria Osmane të qytetarëve jo-muslimanë, si dhe për partinë politike të Xhemijetit me qendër në Shkup, gjëra që nuk janë të njohura mirë për lexuesin shqiptar. Po ashtu tema e tërmetit është e trajtuar fetarisht te fetvaja dhe rubrika e hadithit, si dhe kemi një gamë të gjerë temash sociale të trajtuara nga autorë të ndryshëm. Për më shumë mund ta lexoni duke u abonuar nëpërmjet numrit të cel. +355672532783 what’sup viber.

Etiketat